ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Flash Calendars, Nature Calendars at WishAFriend.com

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ & ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SCHOOL PRESS

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας Σχολικών Ηλεκτρονικών Περιοδικών & Εφημερίδων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. 
Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πιλοτική έκδοση, η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αρθρογραφούν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Η υπηρεσία παρέχεται σε όλα τα πιστοποιημένα μέλη (σχολεία, διοικητικές υπηρεσίες, εκπαιδευτικοί, μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοικητικό προσωπικό Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα ακόμα χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο που παρέχει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στα μέλη του.
Η υπηρεσία αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος μεταξύ των μελών της σχολικής κοινότητας, με στόχο την επικοινωνία, τη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων με έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και ευρύτερα στο σχολικό περιβάλλον. Βασικός στόχος της υπηρεσίας είναι η δημιουργία περιοδικών μάθησης και πρακτικής όπου ανταλλάσσονται γνώσεις, ιδέες, απόψεις, εμπειρίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο με στόχο την αλληλοενημέρωση, την αλληλοϋποστήριξη, την ανατροφοδότηση και συνακόλουθα τη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας.
Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να ξεκινήσει η περιήγηση.Όταν μπείτε στο περιβάλλον του School press, επιλέξτε το έντυπο που θέλετε να ξεφυλλίσετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου